Buletin

PAM DI BHPETROL & BERPELUANG MENANGI WANG TUNAI DAN E-POINTS!

Berikutan sambutan hangat yang diterima oleh peraduan sebelum ini, BHPetrol sekali lagi menganjurkan peraduan yang menawarkan hadiah wang tunai cukup lumayan dengan jumlah keseluruhan bernilai RM500,000 dan ePoints.

Peraduan sempena bulan kemerdekaan ini akan berlangsung dari 15 Ogos hingga 15 Oktober 2019.

Ia dianjurkan sebagai menghargai semua pelanggan-pelanggan BHPetrol terutama kepada ahli kad kesetiaan eCard berikutan sambutan yang sangat  menggalakkan setiap kali peraduan diadakan. 

Untuk menyertai, pengguna hanya perlu membuat pembelian bahan api minimum RM40 ke atas mana-mana produk (Infiniti 95, Infiniti 97, Infiniti Diesel dan Infiniti Euro5 Diesel), kemudian jangan lupa leretkan eCard mereka.

Pelanggan juga boleh menyertai peraduan dengan melakukan pembelian dalam jumlah yang sama di BHPetromart.

Hadiah bonus ePoints khas pula terbuka untuk semua pemegang eCard. Jika anda tidak mempunyai eCard, anda boleh memohon dengan segera di mana-mana stesen BHPetrol berhampiran. Jadi, rebut peluang untuk mendapatkan ePoints dengan mendaftar sebagai ahli eCard segera.

eCard dari BHPetrol merupakan program kesetiaan pelanggan yang menawarkan pelbagai keistimewaan dan ganjaran kepada para pelanggannya. Dengan setiap RM1 wang yang dibelanjakan, anda akan menerima 1 mata ganjaran ePoint. 

Google ads
Back to top button