Buletin

GOCAR TAWAR DISKAUN 50 PERATUS TANPA HAD

GoCar, platform mobiliti di Malaysia yang menawarkan perkhidmatan sewa kereta atau “car sharing” menawarkan diskaun sebanyak 50 peratus tanpa had untuk pelbagai kereta dari GoCar Share, termasuk kereta elektrik.

Anda dapat menikmati sewaan kereta serendah RM7/jam (Harga selepas diskaun) dan lebih menguntungkan, anda boleh menikmati diskaun 50 peratus tanpa had dengan menggunakan kod promo iaitu YAY50.Kod promo berkenaan sah untuk semua model di GoCar Share, sama ada kenderaan petrol mahupun elektrik kecuali Ora Good Cat.

Setiap tempahan “Round Trip” yang dibuat, pengguna boleh memulakan perjalan mereka dari lokasi pickup point yang dipilih dan memulakan perjalanan sambal menikmati “unlimited mileage” tanpa bayaran tambahan dan yang penting, promo kod ini mempunyai pengunaan tanpa had! Tempoh tempahan dan penggunaan hanya tersedia dari 1 sehingga 15 Disember 2023.

“Pick-up point”  boleh didapati di tempat-tempat terpilih seperti Stesen MRT, Pam Minyak Shell, Universiti dan banyak lagi! Semua ini boleh dilihat didalam aplikasi atau laman sesawang GoCar.

Jangan lupa gunakan promo kod ini semasa membuat tempahan dan tiada bayaran balik untuk tempahan yang tidak menggunakan kod promosi semasa daftar keluar.

Gunakan promo code YAY50 sekarang, untuk nikmati tawaran menguntungkan ini, masa adalah terhad! Kereta sewa GoCar Share boleh didapati di seluruh Lembah Klang, Pulau Pinang dan Johor.

Tak tahu cara nak buat tempahan?

Caranya sangat mudah, anda boleh menempah sewaan kereta bermula 1 hingga 15 Disember di aplikasi GoCar atau layari laman sesawang https://new.gocar.my/

Google ads
Back to top button