Artikel PilihanIklan Pilihan

#IKLANPILIHAN: MITSUBISHI LANCER EVO III. KING PUNYA!

Benda yang baik memang jarang datang selalu. Ni ada buat siapa yang minat Iiitial D, JDM, Manga, 90-an, ultraman, awek Jepun, lepak R&R Awan Besar, konvoi Teluk Batik.

EVO III original.

Jarang dah jumpa yang spec full ori, full restore dan fullestestest lah maknanya.

Owner pun king dalam scene JDM. Tak payah tengok kereta pun tak apa lah. Kenal owner pun dah tahu kereta mesti tip top.

………………………………………………………..

Toyota Avanza – MREC – Desktop

For Sales-evo3 4wd with semi LSD.
3 hari bersama wideband…maka complete lah project e3 ni secara keseluruhan…ada nak swap tak ngan e6.5 1:1?

Kalau nak beli sahaja abang buka harga rm110k nego…..yang kental je call atau pm…sekadar nak test2 mintak nego bawah 100k jangan buang masa abang..nak murah boleh cari kereta lain, tengok condition dulu dan jajan dia, baru nak beza harga…tak urgent sales pun..kita nak jual pada yang padai appreciate.

yang pasti ini body original e3, bukan e1, bukan e2, bukan cb dan pasti bukan proton..kereta halal, tegak trang tang tang!

bawak siang gi JPJ jenjalan depan dia orang pun tak hal…yang serious je pm..kereta done fully restored..condition 9.8/10 , luar dalam almost new, steering, gearknob, dashboard semua almost new…tayar ps4 baru pakai tak sampai 1k…dan free karpet kaki HKS Kansai tak pernah pakai..

*kalau mahal jangan beli, takda siapa paksa pun..willing buyer, willing seller.

SIAPA MINAT, KONTEK SINI

#evo3 #ce9a #evolution #dailydrivenevo #tunedfordailydrive #20g #antilag#2step #gearshift #flatshift

GALERI

Tags
Google ads
Back to top button